Kuinka muokata 'See First' -valintaluetteloa Facebookissa?

Koti/Oppia/ Kuinka muokata 'See First' -valintaluetteloa Facebookissa?

Kuinka muokata 'See First' -valintaluetteloa Facebookissa?

Kirjoittanut Habiba Rehman 11. joulukuuta 2018, 3 minuuttia luettu

Kun Facebookissa on niin paljon ystäviä, uutissyötteesi on varmasti täynnä. Ja kun vierität uutissyöttöäsi alas, saattaa viedä paljon aikaa löytääksesi jotain mitä olet halunnut tarkastella. Tämä voi olla joku tuntemasi viesti tai sivu, jota olet seurannut. Voit muokata luetteloa kenen viesteistä sinun pitäisi nähdä ensin Facebookissa. Voit lisätä määritysluettelon Facebookiin, joka näyttää ensin näiden ihmisten viestit. Näiden asetusten järjestys voi olla erilainen, mutta valitsemasi ihmiset tai sivut ovat aina uutisvirran kärjessä. Tämä on hyvä tapa tuhlata vähemmän aikaa Facebookissa, koska näet nopeasti tärkeiden ihmisten päivitykset ja jatkat sitten työtäsi.

Noudata alla mainittuja vaiheita vaihtaaksesi Facebook-uutissyötteesi suosikkiluetteloa.

  1. Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi. Uutissyöttöikkunasi on toistaiseksi oletuksena. Napsauta alaspäin osoittavaa nuolta, joka on sivun oikeassa yläkulmassa, kuten alla olevan kuvan nuoli osoittaa.
  2. Etsi ”Uutissyötteen asetukset” -vaihtoehto avattavasta luettelosta, joka tulee näkyviin, kun napsautat alaspäin osoittavaa nuolta ja napsautat tätä.
  3. Avautuu ikkuna, joka näyttää kaikki asetukset. Et voi muokata vain sitä, ketkä näet ensin uutissyötteessäsi, mutta voit myös peruuttaa luettelossasi olevien ihmisten seurannan, jotta heidän viestejä tai päivityksiä ei näy uutissyötteessäsi. Tutustu alla olevaan kuvaan tutkiaksesi asetusten eri vaihtoehtoja.
  4. Napsauta ensimmäistä vaihtoehtoa, jossa lukee "priorisoi kuka ensin nähdä". Täältä voit pohjimmiltaan valita ihmisiä ja sivuja Facebook-luetteloistasi ja priorisoida heidät siten, että ne näkyisivät ensin Facebook-uutissyötteessäsi.
  5. Kun napsautat '' Määritä, ketkä näkevät ensin '', sinut ohjataan toiseen ikkunaan, joka näyttää pikkukuvien muodossa luettelon kaikista luettelossasi olevista ihmisistä, kaikista ystävistäsi ja kaikista sivuista, joita olet koskaan seurannut päivämäärään saakka. Täällä napsautat pikkukuvia ihmisille, jotka haluat näyttää FIRST uutissyötteessäsi. Voit valita enintään 30 henkilöä / sivua.
  6. Pikkukuvan napsauttaminen lisää tähtikuvakkeen juuri napsautamasi pikkukuvan oikealle puolelle. Tämä tarkoittaa, että kyseinen henkilön tai sivun pikkukuva on lisätty uutisvirta-asetusten luetteloon. Tästä lähtien löydät tämän sivun / henkilön viestit ensin uutissyötteestäsi yhdessä muiden ihmisten kanssa, jotka olet valinnut nähdäksesi saman prosessin ensimmäisenä.

    Kun olet valinnut asetukset, sinun on napsautettava valmis, sininen kuvake, joka näkyy nykyisen ikkunan oikeassa alakulmassa.

  7. Nyt sinut palataan Asetukset-ikkunaan, jossa nyt näkyy valintamerkki vaihtoehdon "Priorisoi kuka näkee ensin" -vaihtoehdon edessä.

Tämä ei ole ainoa tapa asettaa mieltymyksesi Facebookissa. Voit myös merkitä jonkun 'näe ensin', kun seuraat häntä tai olet seuraamassa häntä. Tätä varten sinun on noudatettava alla mainittuja vaiheita.

  1. Avaa sivu, jota haluat seurata tai jota jo seuraat.
  2. Napsauta 'seuraava' -kuvaketta, joka näkyy heti heidän kansikuvansa alla.

    Jos et ole seurannut kyseistä sivua, on mahdollista, että seuraamisen sijaan sana olisi ”seuraa”. Tässä tapauksessa sinun on ensin seurattava sivua ja siirryttävä seuraavaan vaiheeseen.

  3. Seuraava vaihe on tarkistaa vaihtoehto Katso ensin, kuten alla olevassa kuvassa näkyy.

    Voit seurata tätä vaihetta jokaisella sivulla, jota haluat seurata.

Luettelossasi oleville ystäville ja niille, joita pidät läheisinä ja haluat nähdä suurimman osan heidän Facebook-toiminnastaan, voit lisätä heidät läheisten ystävien luetteloon. Henkilön lisääminen läheiseen ystävään voi olla hieman erilainen kuin Katso ensin -vaihtoehto. Kun lisäät jonkun näkemisen ensimmäiseen luetteloon, näemme vain hänen viestinsä ensin uutissyötteessämme. Mutta jos olemme lisänneet jonkun läheisten ystävien luetteloon, saamme ilmoituksen aina, kun hän lähettää jotain Facebookiin.

  1. Siirry sen ystävän profiiliin, jonka haluat lisätä tähän luetteloon.
  2. Napsauta vaihtoehtoa, jossa lukee ”Ystävät”. Tämä näyttää avattavan luettelon kaverisi vaihtoehdoista.
  3. Voit nyt napsauttaa 'Sulje ystävät', tämä lisää heidät läheisten ystävien luetteloon.