Uplay kirjautuu ulos useista käyttäjistä näytettyään huolestuttavan viestin

Koti/Uutiset/Pelit/ Uplay kirjautuu ulos useista käyttäjistä näytettyään huolestuttavan viestin

Uplay kirjautuu ulos useista käyttäjistä näytettyään huolestuttavan viestin

Kirjoittanut Farhan Ali 1. heinäkuuta 2019, 1 minuutti luettu

Uplay kärsii virheestä, joka on pakottavasti kirjautunut ulos monista käyttäjistä ja esittänyt erittäin huolestuttavia viestejä. Useat Ubisoftin peliohjelmaa käynnistävät käyttäjät ovat ilmoittaneet näkevänsä hälyttävän viestin, joka kuuluu:"Tiliäsi on käytetty toisesta sijainnista. Tällä voi olla vaikutusta peliin. "

Hei,

Olemme tietoisia siitä, että jotkut pelaajat kohtaavat seuraavan virheen "tiliäsi on käytetty toisesta sijainnista". Uplay PC: llä.

Huomaa, että tämä on visuaalinen virhe, joka johtuu huonontumisesta.

Lisätietoja: //t.co/fj49IEMELe

- Ubisoft-tuki (@UbisoftSupport) 1. heinäkuuta 2019

Luonnollisesti pelaajat ahdistivat ja tulvivat Redditin postilla asiasta. Kuulemisen mukaan ongelma syntyy, kun yritetään käynnistää peli tai yksinkertaisesti avataan Uplay. Jotkut käyttäjät väittävät, että asiakkaan uudelleenkäynnistäminen muutaman kerran antaa heille mahdollisuuden kirjautua takaisin sisään, mutta toisille se on vähiten huolta.

Ubisoft-tuen mukaan kyseessä on vain a "Huonontumisen aiheuttama visuaalinen virhe". Lisäksi yritys sanoo, että he ovat "Aktiivisesti työskentelevät"ratkaisuun. Tämäntyyppinen vika, kun tiedät Ubisoftin, ei ole mikään kirjoittaa kotiin, mutta tällä kertaa monet käyttäjät olivat huolissaan tilinsä turvallisuudesta.

Visuaalinen virhe näytettiin melkein kaikille, myös käyttäjille, jotka ovat suojaaneet Ubisoft-tilinsä kaksivaiheisella vahvistuksella. Ubisoftilla on opas tilin turvallisuuden parantamiseen, tarkista se täältä.

Vaikka näyttää siltä, ​​että "rikkomus" oli väärä hälytys, se saa sinut miettimään tuhoisia vaikutuksia, jotka olisivat syntyneet, jos se olisi todellinen.

Tunnisteet ubisoft