Mikä on HP_Tools Drive ja kuinka korjaan sen täynnä?

Hewlett Packard (HP) valmistaa erittäin luotettavia tietokoneita ja tunnetaan tästä hyvin. Yhdessä Windows-käyttöjärjestelmänsä kanssa, HP käyttää yleensä useita apuohjelmia auttaakseen kuluttajia ajamaan tietokonettaan sujuvasti. Yksi tällainen apuohjelma on HP Tools. Usein HP-käyttäjät saavat tietokoneelleen viestin, että HP_Tools-asema on täynnä. Tästä viestistä tulee haittaa, kun se näkyy jatkuvasti joka minuutti. Se tulee vielä turhauttavammaksi, kun he eivät löydä mainittua HP_Tools-asemaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi HP_Tools-laitteesi on täynnä ja kuinka voit vapauttaa tilaa pysäyttääksesi Drive full -viestin.

Miksi HP Tools -osiosi on täynnä?

Järjestelmä luo HP_Tools-aseman, kun HP-työkalut on asennettu HP-tietokoneeseesi. Tällä asemalla on yleensä asemakirjain (E :). Osio sisältää tietokoneen diagnostiikkatyökalut. Näitä työkaluja käytetään tarkistamaan vialliset kiintolevyt, muisti jne., Joihin pääsee yleensä painamalla F11 käynnistämisen aikana. Osio on noin 100 Mt ja vain 20 Mt käytetään apuohjelmien tallentamiseen.

Suunnittelun mukaan HP_Tools-aseman tulisi aina olla alle neljännes tai puolet täynnä pahimmassa tapauksessa. Joten mikä ajaisi sen täysin miehitettyyn valtioon? Ongelma liittyy aina tietoihin, joita ei ole tarkoitettu kyseiselle asemalle. Tässä on muutamia syitä, jotka saattavat täyttää HP-työkalut-osion tapauksessasi.

  1. Olet tallentanut henkilötietoja HP-työkalujen osioon: - Jos tallennat henkilötietojasi tähän osioon, ennemmin tai myöhemmin osio täyttyy. Tämä tarkoittaa, ettäHP_Tools-asema on täynnä ” virhe ilmestyy, kun HP Tools -apuohjelma yrittää tallentaa tietoja tähän osioon.
  2. Windowsin palautus tai Varmuuskopiointi ja palautus -apuohjelma tallentaa tietoja HP-työkalujen osioihin: - Tämä on todennäköisin syy viestiin. HP: n työkalut -apuohjelmaa ei pidä sekoittaaWindowsin palautus’, Joka luo tietoja tietokoneesi palautuspisteen perusteella. Toinen Windows-järjestelmän apuohjelma, joka tallentaa tietoja, onVarmuuskopiointi ja palautus' ominaisuus; joka käyttää valtavasti tilaa. Todennäköinen tapaus on, että nämä kaksi apuohjelmaa tai jompikumpi niistä tallentaa tietoja HP_Tools-asemaan. Varmuuskopiointiohjelmat eivät koskaan varmuuskopioi C-asemaan, ja HP-tietokoneen tapauksessa ne liukuvat D: n, joka on DVD-asema, ulkopuolelle ja laskeutuvat E: lle, Tools-osioon. Tietokoneesi tila saattaa loppua, kun yrität tallentaa nämä tiedot automaattisesti HP Tools -osiolle Recovery-, Backup and Restore- tai HP Tools -apuohjelman kautta. Siksi saat viestin, että levy on täynnä.

Tässä on ilmoitettu ongelman mahdolliset syyt, ja tässä on ratkaisuja ongelmasi.

Tapa 1: Pysäytä Windowsin varmuuskopiotietojen tallentaminen ja poista jo varmuuskopioidut ja henkilökohtaiset tiedot HP_Tools-osiosta

Vaihe 1: Pysäytä ikkunoiden varmuuskopiointi

Tämä estää ikkunoita tallentamasta varmuuskopiotiedostoja HP_Tools-osioon tulevaisuudessa.

  1. Lehdistö Windows / Käynnistä-näppäin + R avaa juoksuikkuna
  2. Kirjoita ‘sdclt ’ ja suorita ruutu ja paina Enter avataksesi varmuuskopiointi- ja palautusikkunan. Jos varmuuskopioinnin sijainniksi on määritetty (E :), Windows todennäköisesti tallentaa tietoja HP_Tools-asemaan.
  3. Vastaanottaja Poista käytöstä automaattinen varmuuskopiointi, napsauta "Poista aikataulu käytöstä" ikkunan vasemmassa paneelissa.
  4. Vastaanottaja vaihda kansiota jossa Windows varmuuskopioi:
  • Klikkaa Vaihda asetuksia varmuuskopiointivaihtoehtojen alla.
  • Odota, että Windowsin varmuuskopiointi alkaa, valitse sitten varmuuskopiosi sijainti / osio (ei HP_Tools-asema) napsauttamalla sitä ja paina “Seuraava”.
  • Valitse, mitä haluat varmuuskopioida, tai anna Windowsin tehdä se puolestasi ja napsauta seuraavaksi.
  • Napsauta lopuksi Tallenna asetukset ja suorita varmuuskopiointi tallentaaksesi muutokset.

Vaihe 2: Poista henkilötiedot ja jo varmuuskopioidut tiedot

Tämä tyhjentää aseman jo käytetyn tilan

  1. Avaa HP_Tool (E :) -osio Oma tietokone -osiossa. Jos et näe tätä osiota, kirjoitaE:’Tiedostopolun osoiterivillä ja paina Enter.
  2. Poista käyttäjänimellä varustettu varmuuskopiotiedosto, esim. USERNAME-HP tai YOURNAME-HP. Poista tiedosto nimeltä MediaID. Nämä tiedostot ovat varmuuskopiotietoja.
  3. Siirrä kaikki muu paitsi nimetty kansio Hewlett Packard ja tiedostot HP_WSD.dat ja HPSF_Rep. Kaikki muu on luultavasti henkilökohtaista tietoa, joten siirrä se tästä kansiosta toiseen kansioon.

Jos sinun on todella varmuuskopioitava tietokoneesi, on suositeltavaa tallentaa tiedot ulkoiselle levylle tai osioon / asemaan, joka ei ole samassa asemassa kuin käyttöjärjestelmäsi. Tämä tekee varmuuskopioinnista turvallisemman, jos ensisijainen kiintolevy epäonnistuu.